Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Tárhely, hosting.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Tárhely, hosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Internet

Internet

Az internet egy nemzetközileg elterjedt, angol eredetű szóból ered (internetwork), magyarul: "hálózatok hálózata". Az internet a számítógépek összekötéséből jött létre, hogy az egymástól teljesen különböző hálózatok egymással átlátszó módon tudjanak elektronikus leveleket cserélni, állományokat továbbítani. Az oldal az internet történetét, a fogalmait, a technológiáit, a böngészőket, a honlapszerkesztés alapjait, a keresőket, az üzenetküldő és az E-mail rendszereket mutatja be. Ezenfellül híreket és cikkeket is olvashatunk rajta a témáról.

Weblap készítés, honlap szerkesztés

Weblap készítés, honlap szerkesztés

Weblap készítés, honlap szerkesztés napjaink legnépszerűbb témája az interneten. A weblap készítés, honlap szerkesztés ismertek nagyon hasznosak. Elkészíthetjük saját esetleg vállalkozásunk bemutatkozó honlapját, de megfelelő weblap készítési, honlap szerkesztési ismeretek birtokában könnyen tudunk munkát is vállalni. A weblap szerkesztés nagyon összetett folyamat. Egy jó honlap többféle technológián alapul. A HTML oldalak eltűnőben, helyüket dinamikus portálok, tartalomkezelők kezdik átvenni. Linkgyűjteményünk ebben a munkában kíván segíteni.

Webszerkesztés, honlap készítés

Webszerkesztés, honlap készítés

Webszerkesztés, honlap készítés, Webeditor: kellékek, modulok, scriptek, html segédletek, honlap kellékek, scriptek, tárhelyek, freeware gyüjtemények, generátorok, szoftverek és alkalmazások linkgyűjteménye.

Tuti menü