Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
CMS tárhely képes leírás - Tárhely, hosting.tlap.hu
részletek »

CMS tárhely - Tárhely, hosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » CMS tárhely
Keresés
Találatok száma - 10 db
CMS tárhely

CMS tárhely

Tárhely szolgáltatás: 300-900 MB Minőségi webtárhely kedvező áron. Honlap, internetes portál elérhető áron, egyszerűen és a leggyorsabban, cms rendszer segítségével. Miért jó, ha egy vállalkozásnak honlapja van az interneten? - Az év 365 napján 0-24 óráig, a föld akármelyik pontján, bárki elérheti a honlapon közzétett információkat. - A vállalkozás interneten történő bemutatása, reklámozása, új ügyfelek, üzletek szerezése. - Költség megtakarítás, pl.: ingyen hívható Skype telefon, idő, üzemanyag, stb... - Mindig a legfrissebb információkhoz juthatnak a már meglévő ügyfelek, pl.: árlista, termék bemutató, videó-lejátszás, fotó galéria. - Az interneten történő on-line értékesítés pl.: webshop szolgáltatás. Ezen az oldalon egy rövid segítség található azoknak, akik elérhető áron szeretnének saját honlapot vagy internetes portált.

CMS tárhelyszolgáltatás

CMS tárhelyszolgáltatás

Cégünk professzionális szerverszolgáltatásokat nyújt az informatika legtöbb területén. Minden CMS rendszer és Web Shop motor futtatható tárhelyünkön! Domaint ingyen regisztrálunk át, így a weboldalköltözés Önnek nem jár plusz költséggel! Ügyfélszolgálatunk segítő kész, tapasztalt szakembereink szívesen állnak megrendelőink rendelkezésére.

CMS1 tárhely

CMS1 tárhely

Cégünk munkatársai esszenciális tapasztalatokal bírnak a webfejelsztés terén, és jól tudjuk, hogy az informatikai fejlesztések területén az újrafelhasználás a leghatékonyabb eszköz a hatékoynság növelésére, így a költségek lefaragására is. Egy jó CMS rendszer segítségével komplex szolgátlatásokat nyújtó dinamikus webportálokat lehet építeni. Cégünk saját fejlesztésű Content Management System-mel rendlekzik, mely tapasztalataink szerint az egyik legjobb, és legegyedibbé konfigurálható rendszer az országban. Ezen felül terméeszetesen nagy tapasztalatunk vna nemzetközi CMS-ek tárhely kiszolgálásában is, különösképpen nagy hangsúlyt fektetünk: Joomla tárhely, Drupal tárhely, Magento tárhely, e107 CMS tárhely, CMSimple tárhely kiszolgálásra. Tekintse meg teljes portfoliónkat.

Domain-Tárhely

Domain-Tárhely

Minőségi weblap tárhely, teljeskörű domain regisztrációs ügyintézés, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amihez igazán ért. Tárhelyeink támogatják a legnépszerűbb PHP alapú portál rendszereket, Fórumokat, Blogokat, mint például a WordPress, a Joomla és a Drupal. A tárhelyek Cpanel kezelőfelülettel vannak ellátva, mely intregnálva tartalmaz minden funkciót, melyre szükség van egy profi weblaphoz.

Joomla tárhely

Joomla tárhely

A Joomla Tárhely professzionális színvonalú tárhely, domain és e-mail szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Miért válassza a Joomla Tárhely szolgáltatását? - Hivatalos domainregisztrátorként garantáljuk a gyors és rugalmas ügyintézését - Webtárhely szolgáltatásunkra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk - Minőségi szerverparkunk garancia a gyors és mindig elérhető szolgáltatásainkra - Szakértő és segítőkész ügyfélszolgálatunk választ ad minden kérdésére. Szolgáltatásunk keretén belül egy tárhelyen több domaint is elhelyezhet, így a Joomla Tárhelynél megrendelt tárhelyet megoszthatja több domain között. Ha már van máshol domainje, takarítson meg pénzt és regisztrálja át!

Joomla, Wordpress tárhely

Joomla, Wordpress tárhely

Joomla CMS vagy Wordpress rendszerhez keres tárhelyet? Kedvező áron komplett megoldást kínálunk Joomla CMS (Drupal és egyéb CMS rendszerek) és Wordpress blogok fenntartására a domain regisztrációtól a honlap tárhelyig. Segítségünkkel PHP5 rendszeren, MySQL adatbázissal, korlátlan adatforgalom mellett üzemeltetheti tartalomkezelő rendszerét. Tárhely mérete 100 és 1000 MB között válaszható. A CMS rendszerek beüzemelését is elvégezzük!

Magyar Tárhely Kft.

Magyar Tárhely Kft.

Megrendelőink a tárhelyekhez saját, könnyen kezelhető admin felületet kapnak, amely segítségével szabadon és egyszerűen állíthatják be e-mail fiókjaikat, továbbítási e-mail címeiket, FTP szervereiket, aldomaineiket, nézhetik részletes látogatottsági statisztikájukat.

Maxer Hosting Kft.

Maxer Hosting Kft.

Wordpress webtárhely kifejezetten Wordpress rendszerű weboldalakhoz. Szervereink már SSD -vel működnek, a weboldalak betöltődési ideje így akár 40x gyorsabb. A tárhely csomag tartalma: egy ajándék domain regisztráció vagy átregisztráció, MySql, a legfrissebb PHP, DNS, biztonsági mentés 24 óránként, POP3, IMAP, SMTP, 3 féle webmail. Kérésre telepítjük a legfrissebb magyar vagy angol nyelvű wordpresst.

Olcsó CMS tárhely + cPanel

Olcsó CMS tárhely + cPanel

Kedvező áron kínálunk tárhelyet, amit on-line fizetés esetén azonnal használatba is vehet. A tárhelyhez a világ legelterjedtebb és legjobb adminisztrációs felületét, a cPanel-t kínáljuk magyar nyelven, amivel minden fontos beállítás egy helyről egyszerűen elvégezhető. Nem kell többet az ügyfélszolgálatra napokig várnia a DNS, email, MySQL, stb. beállítások miatt. A legelterjedtebb webes programokat (Drupal, Joomla, Wordpress, phpBB, OsCommerce, ZenCart, stb.) percek alatt pár kattintással telepítheti. Tegyen próbára minket, garantáltan nem fog csalódni!

Hirdetés
Opencart Hosting

Opencart Hosting

Nyisson OpenCart alapú web áruházat szakmai támogatással, komplett tárhely csomaggal, domain név regisztrációval együtt! Tárhely csomagon kívül semmi más nem kell, hogy akár azonnal elkezdhessen kereskedni az interneten és megnyithassa a saját online web áruházát! Minden felmerülő esetre megoldást tudunk nyújtani, legyen az felhős (cloud) szolgáltatás, komplex e-commerce rendszer számlázó rendszer integrációval vagy akár egyedi fejlesztés. Folyamatos rendszer és szolgáltatás fejlesztéssel, ezenkívül valódi, gyors és szakmai támogatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tuti menü