Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai fizetős tárhely képes leírás - Tárhely, hosting.tlap.hu
részletek »

Hazai fizetős tárhely - Tárhely, hosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » Hazai fizetős tárhely
Keresés
Találatok száma - 86 db
1host

1host

Az 1host webtárhely szolgáltatásait egyedülálló módon nem egy, hanem kettő évre lehet megrendelni. A tárhelyszolgáltatások mindegyikében szerepel a PHP és MySQL használati lehetőség, továbbá napi rendszerességű adatmentés van a szervereken. Ha valaki csak megjelenni szeretne az interneten, lehetősége van megjelenési csomagot is választani, melyhez nem kell programozóról vagy grafikusról gondoskodnia, mert azt mi biztosítsuk. A további részleteket és a tárhelycsomagokat a honlapunkon találhatja meg.

3 in 1 hosting

3 in 1 hosting

A 3 in 1 hostingnál rengeteg tárhelycsomag közül lehet választani, így mind a személyes, mind a kisvállalati, mind pedig a nagyvállalati honlapokhoz nyújtanak csomagokat. Mindezt korrekt áron nyújtsák! A legfontosabb szolgáltatások: - domain regisztráció, - cpanel tárhely hazai és külföldi szervereken, - interworx tárhely hazai és külföldi szervereken, - viszonteladói interworx tárhely, - email tárhely.

990

990

Célunk, hogy a lehető legkedvezőbb árú, minőségi tárhelyszolgáltást nyújtsuk. Az általunk kifejlesztett tárhelyszolgáltatás elsősorban a kis- és középvállalkozásokat, valamint az egyéni ügyfeleket célozza meg úgy, hogy magas fokú stabilitás és biztonság jellemzi. Mivel minden munkafolyamatot automatizálunk, és nem alkalmazunk felesleges adminisztrációt, ezért nagyon alacsony áron tudunk professzionális tárhelyet biztosítani. Nincsenek rejtett költségek, csak alacsony árak. Weblapja az egész világról mindig villámgyorsan elérhető, köszönhetően a nagy sávszélleségű kapcsolatnak, mellyel szervereink rendelkeznek. Adatait biztonságban tudhatja, mert szervereinket biztonsági szolgálat által őrzött, klimatizált szerverteremben helyeztük el. A nap 24 órájában felügyelik rendszergazdáink a gépeket. A folyamatos áramellátásról szünetmentes áramforrás gondoskodik. Naponta biztonsági mentést készítünk minden adatról. A szolgáltatás kifejlesztésekor az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy minél könnyebben használhassa és adminisztrálhassa tárhelyet. Könnyen átlátható és logikus felépítésú adminisztrációs felületet biztosítunk minden ügyfelünkek...

A Webtárhely

A Webtárhely

SSD tárhelyeink mindegyike ingyenes HTTPS SSL eléréssel rendelkezik. Manapság már elvárás, hogy látogatói biztonságos felületen böngészhessen. Tárhelyeink mindegyike tartalmazza: korlátlan számú hozzáadott domain, FTP fiók, Email fiók, MySQL adatbázis. Mindegyik csomagunk tartalmmazza a cPanel adminisztrációs felületet, ahol könnyedén, klikkelgetve állíthatsz be mindent, ami a tárhelyeddel kapcsolatos. Ne várd meg a support reakcióidejét. Kedvezményes domain regisztrálási lehetőséget biztosítunk minden tárhely csomagunkhoz. Tárhely már 490 Ft-tól.

A-soft Média

A-soft Média

Webhostinggal és webfejlesztéssel foglalkozó magánvállalkozás weblapja, mely bemutatja a szolgáltatásokat, referenciákat, elérhetőségi adatokat valamint fontosabb híreket közöl a látogatónak. Oldalunkon megtalálhatók a legfrissebb akciók, az egyedi webfejlesztéssel kapcsolatos bővebb információk és technológiai megoldások, valamint az üzemeltetéshez elengedhetetlen technikai háttér bemutatása és hosting csomagjaink részletes ismertetője. Székhely: Tolna. Webhosting ismertetése: - 100 MBit-es korlátlan hálózati kapcsolat (BIX) - 99.7%-os rendelkezésre állási idő - SPAM és vírus védelem az email szolgáltatáshoz - Vírusvédelem az FTP-n keresztül fertőző vírusok ellen - Időzített parancsfuttatás (CRON) - Két típusú, magyar nyelvű webmail szolgáltatások (RoundCube, SquirrelMail) - 100 Mb tárterület minden e-mail címhez - POP3 és IMAP hozzáférés - Saját hibaoldalak, SSL támogatás - PHP futtatas - MySQL adatbázis - PostgreSQL adatbázis - Jelszóval védett könyvtárak (htaccess) - Automatikus e-mail válasz lehetőség (vakáció modul) - 7 napos mentés...

AB Plusz

AB Plusz

Olcsó tárhely csomagjainkat a legnagyobb körültekintés mellett állítottuk össze, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást nyújthassuk Önnek, és mindezt kedvező árakon, pénzvisszafizetési garancia mellett! Tekintse meg olcsó webtárhely csomagokhoz tartozó szolgáltatások részletes leírását. Mi Önre bizzuk a döntést, hogy miből mennyit szeretne, ezért minden tárhely csomagunkhoz korlátlan emailfiókot, korlátlan ftp felhasználót, korlátlan MySQL adatbázist adunk, ezért Önnek csak a webtárhely méretét kell kiválasztania. Szolgáltatásunk keretén belül egy tárhely tartalmazhat több domaint is, így a nálunk megrendelt olcsó webtárhely csomagot megoszthatja akár több domain között. Amennyiben már van regisztrált domainje, regisztrálja át hozzánk tárhely megrendelése mellé és spóroljon pénzt vele.

Abrom

Abrom

Annak bizonyítására, hogy mi nem árulunk zsákbamacskát, rendelje meg az önnek megfelelő méretű tárhelycsomagot, melyet 10 napig kockázat nélkül tesztelhet és ezalatt eldöntheti, hogy elvárásainak megfelel-e szolgáltatásunk minősége.

Big Host

Big Host

Nagy tárhelyek, és akciós domainek rendelése kedvező áron. Gyors ügyintézés, online rendelés. Minden új tárhelyhez ingyenes domain regisztráció. A tárhelycsomagok kezelőfelülete Interworx. A szerverek az Invitel Kozma utcai szervertermében találhatóak professzionális körülmények között!

Big1

Big1

Szolgáltatásainkat olyan kisvállalkozások és magánszemélyek részére ajánljuk, akiknek domainre vagy webtárhelyre van szüksége. Válaszd a Big1-et, ahol megtalálod a számodra megfelelő tárhelyet. Folyamatosan felügyelt szerverparkunk biztosítja Ügyfeleinknek a legjobb minőségű szolgáltatást és a legkedvezőbb árakat.

Hirdetés
Blue host

Blue host

Tárhely nagyon kedvező áron, nagy tárhely nagyon jó áron, óriási tárhely elfogadható áron. Domain-bejegyzés - más szóval domain-regisztráció - nagyon kedvezően, azonnal. Új díjcsomagunkhoz elképesztő és egyedülálló 1 terabyte (1000 gigabyte), azaz 1 000 000 megabyte tárhely tartozik. A Blue Host Kft. 2003-ban alakult 3 millió forintos alaptőkével; tulajdonosai magánszemélyek. Az alapítók a céget azért hozták létre, hogy minőségi web-szolgáltatást nyújtsanak a magyarországi közönség számára. A cég átvette az 1997-től más cég által, de már Blue Host néven üzemeltetett szolgáltatást. Így a Blue Host, mint fogalom a web-szolgáltatásban, már több mint 10 éves múltra tekinthet vissza. A Blue Host mindig a lehető legjobb és legteljesebb szolgáltatást nyújtotta a felhasználói számára. Így aztán nem csoda, hogy számos dologban voltunk az elsők között, vagy legelsők. A Blue Host volt az egyik első hazai web-szolgáltatás, amely többet jelentett, mint egy egyszerű tárhelyet. A Blue Host web-szolgáltatásban minden benne volt, amit a felhasználók máskülönben csak egy saját szerver üzemeltetésével érhettek volna el. A Blue Host az elsők között nyújtott ügyfelei számára kezelőpulttal ellátott szolgáltatást. Az első hazai cég voltunk, amelyik az időközben de facto szabvánnyá vált cPanel kezelőpultot alkalmazta...

Dataglobe

Dataglobe

Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek fontos a kommunikáció legmodernebb formája! A modern technológiákat használó óriási méretű tárhely csomagjaink a legfejlettebb és a legbiztonságosabb megoldást kínálják Önnek. Egyszerűen csak válassza ki az Önnek megfelelő csomagot és kattintson a Megrendelem gombra!

Datalan

Datalan

A Datalan Informatika komplett megoldásokat kínál az internet világában a webhostingtól a virtuális szerverekig a domain regisztráción át. Webhosting szolgáltatásainkat azok számára ajánljuk, akik internetes tartalmat kívánnak elhelyezni, de az önálló szerver fenntartása, bérlése viszont túlmutat igényeiken. Szolgáltatásunk biztosítja ügyfeleink weboldalainak és e-mail címeinek folyamatos működését és elérhetőségét, szabadon választható domain név alatt. Minden szerver megbízható, gigabites belföldi internet kapcsolattal és magas rendelkezésre állással rendelkezik, így garantálva, hogy a szervereken lévő weboldalak gyorsan és biztosan megjelenjenek a nagyközönség számára.

Dima

Dima

Tárhely szolgáltatás és domain név regisztráció! Több tárhelycsomag közül választhat, már 5.000 Ft-tól. Az egyedi megoldás! Szerver hotel: Szervereink egy része az Interware Data Center (BIX központ), Victor Hugo u. 18-22 találhatóak meg, mely szolgáltatás az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: - Maximális Belföldi Sávszélesség 100 Mb/s - Maximális Külföldi Sávszélesség 2 Mb/s - Klimatizálás, hőmérséklet: 22°C - A levegőszűrés a hazai és nemzetközi gyakorlatnak megfelelő kialakítású - Redundáns hűtött vízzel üzemelő, precíziós géptermi klímaberendezések - Redundáns folyadékhűtőés hűtőközeg keringető rendszer - Szünetmentes tápegységek - Folyamatos felügyelet 0-24-ig! - Automatikus, gázzal oltó berendezés - Optikai füstérzékelők - 1 percen belül indítható Diesel generátorok 10 óra folyamatos üzemet lehetővé tevő üzemanyag tartállyal, melyek üzem közben újratölthetők Szervereink másik része az Adatparkban találhatóak meg, mely szolgáltatás az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: - Állandó 22+-2 0C-os hőmérséklet - Szünetmentes tápegységek - Optikai füstérzékelők - Elektromos áram rendelkezésre állás 99,999% - Folyamatos felügyelet és monitorozás - Sms riasztás a szerver tulajdonosok felé - Internet kapcsolat rendelkezésre állása 99,99%

Dinamikus tárhely

Dinamikus tárhely

Dinamikus tárhelyek kedvező áron többféle tárhely méretben 100 Mb és 1000 MB között. PHP5 és Mysql környezet. Minden tárhelyhez FTP és E-mail hozzáférés. Domain név használat esetén CPanel admin felület. Egy tárhelyen akár több egymástól független honlap is működhet. Tárhely vásárlás esetén kedvező árú .hu és .eu domain regisztráció.

DinaNet

DinaNet

Dinanet tárhely szolgáltatást és domain regisztrációt biztosít ügyfeleinek kedvező áron. Stabil, megbízható szerverek, melyeket folyamatosan fejlesztünk, cpanel magyar admin felülettel. Tárhely akciók és domain regisztrációs kedvezmények. Domain átregisztráció és adatmódosítás ingyenes. Domain neveit könnyen kezelheti tárhelyünkön. Bérelhet akár VPS-t is ami csak az Öné, teljes root joggal, bármit megváltoztathat, futtathat. Amennyiben minket választ, precíz és segítőkész ügyfélszolgálat, továbbá garantáltan gyors, stabil és biztonságos szolgáltatás biztosítunk Önnek! Otthont biztosítunk online elképzeléseinek!

DiszkontHosting

DiszkontHosting

A DiszkontHosting tárhely és domain név regisztrációt kínál diszkont áron, megbízható márkás szervereken, melyekről nyilvános rendelkezésre állás biztosítunk, hogy ügyfeleink valóban megbizonyosodjanak, hogy a diszkont ár, minőségi szolgáltatásokkal párosul. Tárhely csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden leendő új ügyfelünk megtalálja a számunkra megfelelőt.

Domain ABC

Domain ABC

Miért a domainABC-t válasszam a domain regisztrációhoz, tárhely szolgáltatáshoz? - Mert a domainabc-t működtető vállalkozás 2000. óta tevékenykedik a domain regisztráció és tárhely szolgáltatás piacán. - Mert a domainabc-t működtető cég nem egy frissen alakult, kis, labilis vállalkozás. (A med-pc Bt. 1996 óta bejegyzett gazdasági társaság, alapítása óta gazdasági kamarai tag.) - Mert a domainABC az Internet Szolgáltatók Tanácsa által akkreditált regisztrátori vizsgával rendelkező munkatársai szakértelemmel válaszolnak kérdéseire. - Mert ha a domainabc ügyfélszolgálatát hívja, akkor nem egy mamutvállalkozás érdektelen munkatársával fog hadakozni. - Mert ha ügyfélszolgálatunkat hívja, nem automata utasításait kell követni, hanem élő szóban tájékoztatjuk. - Mert eddigi elégedett ügyfeleink között tudhatunk több minisztériumot, országgyűlési képviselőt, országos hatáskörű szervezetet, és felsőoktatási intézményt, ami már önmagában is garancia. - Mert a domainabc nem alkalmaz rejtett költségeket. Az ügyfeleket a várható díjakról tájékoztatjuk, egyértelműen közzétesszük. - Mert - a legtöbb versenytársunkkal ellentétben - 'sárga' postai csekken történő fizetésre is lehetőséget biztosítunk. - Mert a domainabc több szakmai díjat is nyert. 2008-ban az Év honlapja pályázaton szolgáltatási kategóriában minőségi különdíjban részesültünk...

Tuti menü