Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai ingyen tárhely képes leírás - Tárhely, hosting.tlap.hu
részletek »

Hazai ingyen tárhely - Tárhely, hosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » Hazai ingyen tárhely
Keresés
Találatok száma - 8 db
Atw

Atw

Az Atw szolgáltatásai: 500 MB felhasználható tárhely, PHP és MySQL használat, PHP mail() függvény használata, POP3/IMAP e-mail fiók (SSL), egyéni META tagok, vírus és spam szűrés, gigabites kapcsolat, intelligens adminisztrációs felület, részletes statisztikák, nincs fájlméretkorlát, 24 órás felügyelet és 99,9%-os rendelkezésre állás.

Ingyen web

Ingyen web

Az oldal elsődleges célja, hogy egy helyen megtalálhatóak legyenek a magyar ingyenes tárhely szolgáltatók, valamint a legnépszerűbb külföldi ingyenes tárhelyek. Ezen felül összegyűjtöttem a legnépszerűbb ingyenes weboldalszerkesztőket, aldomain regisztrátorokat, levelezőoldalakat, a legfontosabb weblap kellékeket, az ismertebb ingyenes videómegosztó-, képmegosztó- és fájlmegosztó oldalakat. A linkgyűjtemény fórumában pedig megvitathatjuk az ingyenes tárhelyek előnyeit és hátrányait is.

Ingyenweb

Ingyenweb

Regisztrálj 50 MB ingyen tárhelyet honlapodnak. Már több mint 50 domain közül választhatsz, sőt ékezetes domaint is választhatsz. Ftp és webes fájl feltöltés, vendégkönyv, számláló, saját E-mail cím. A tárhely reklámért cserében ingyenes, de azoldalon lehetőség van a reklámmenetsítésre is. Az Ingyenweb Port Kft. ingyenes szolgáltatása.

Ingyenweb ingyenes tárhely

Ingyenweb ingyenes tárhely

Szolgálatásunkat az internet egyik legnagyobb kluszteres tárhely szolgáltatója támogatja. Regisztráljon ingyenes gyors PHP és MySQL tárhely szolgáltatásunkra ingyen sub-domainnel. A hatékony Vista Panel irányító pult segítségével Ön könnyedén kezelheti weblapjait. Hatékony webszerver klusztereink úgy müködnek mint egy hatalmas szuperszámítógép. Ezt a technológiát évek óta használja számtalan tárhely szolgáltató. Több szerver teljesítményét kombinálva látványosan nő a weboldalak sebessége. Nem csak a szolgáltatás extrém gyors hanem sokkal ellenállóbb is mint az esetleg meghibásodó egyedi szerverrek, amilyeneket más szolgálatók használnak. Ha valamely szerverünk meghibásodik az Ön honlapja továbbra is müködőképes marad felhasználó számára. Az ingyenes tárhely szolgáltatás tartalmazza a PHP 5 és a MySQL támogatását. Ezen túl kapsz még: Ingyenes sub-domain-t, FTP elérést. Hozzárendelheti saját TLD domainjaidat tárhelyedhez a domain manager segítségével. Az ingyenes tárhely szolgáltatással mindent meg kap ami egy honlap müködtetéséhez szükséges. Az Automatikus telepítő része már az ingyenes tárhely szolgáltatásnak is. Rengeteg népszerü program telepítése csak egy kattintás. Nem kell várnia a fileok feltöltésre, az Automatikus telepítő másodpercek alatt elvégzi a telepítést.

Mindenkilapja

Mindenkilapja

Készíts magadnak weblapot! Itt a mindenkilapjánál most mindent megkapsz egy helyen - weblap, blog, fórum, galéria. Nem kell mást tenned, csak regisztrálj és máris használhatod minden szolgáltatásunkat kötöttségek nélkül, ráadásul teljesen ingyen.

OkHost

OkHost

Nálunk a fő cél, hogy a felhasználók és azok látogatói minőségi szolgáltatást kapjanak minden tekintetben, ingyen. Nálunk nem csak egy adott domain cím alá regisztrálhatod a honlapodat. Folyamatosan bővítjük a választható domainek listját. Hozzánk saját domain címed is hozhatod, így a domain neved megtartása mellett élvezheted az általunk nyújtott lehetőségek színes tárházát. Szolgáltatásunk minőségét folyamatosan fejlesztjük, hogy minél jobban kitudjuk szolgálni az igényeket. Mit kapsz tőlünk ingyen? Mindent ami egy honlap megfelelő üzemeltetéséhez szükséges. - 2 GB tárhely - MySQL adatbázis - Email postafiók (korlátlan tárhellyel) Tárhely jellemzői: - HTML, PHP - FTP hozzáférés - phpMyAdmin - fájlméret korlátozás nincs...

Szuper cloud tárhely

Szuper cloud tárhely

A szuper cloud nem szokásos ingyenes tárhely szolgáltatás, és nem is cél, hogy szokásos legyen. Mi 500 Mb webtárhelyet, PHP és MySQL-t, ingyenes aldomaint, saját domain név használati lehetőséget, sőt ingyenes és hiteles SSL tanúsítványt is adunk minden domainhez. Szolgáltatásunk SSD szervert használ, mely lényegesen gyorsabb a HDD webtárhelyeknél. Máshol ez évente több ezer forint, van ahol az SSL tanúsítványért is külön kell fizetni. Mi viszont ingyen adjuk. Viszont mivel ez nem egy szokásos ingyenes tárhely, ezért a szolgáltatásért cserébe havi 15 hozzászólást kérünk a kapcsolódó fórumon. Ez két naponta átlag egy hozzászólás, ami pár perc. Cserébe viszont minőségi webtárhelyet adunk.

Ultraweb

Ultraweb

Minden felhasználónk ingyen igénybe vehet 200 megabájtnyi tárhelyet. A tárhelyed tartalmát feltöltheted ftp klienssel vagy webes adminisztrációs felületünkről. A tárterületen bármilyen anyagot elhelyezhetsz, ami nem sérti a jó erkölcsöt, szerzői jogot ill. nem ütközik a hatályos magyar jogszabályokba. Szerverünkön lehetőséged van PHP script-ek korlátozott futtatására, az igénybevehető php funkciókról illetve esetleges limitációkról az adminisztrációs felületünkről tájékozódhatsz. Az új ultraweben beállíthatsz olyan PHP scripteket, melyek időzítve indulnak el. Az időpontot természetesen te választhatod meg, a futtatás gyakorisága lehet napi, heti, vagy havi. Minden felhasználónk ingyenesen vehet igénybe egy darab adatbázist mysql szerverünkön. Így üzemeltethetsz a honlapodon, fórumot, vendégkönyvet stb. Adatbázisodról könnyedén készíthetsz mentést amit miután szerverünk betömörített letöltheted. A funkciót az ultraweb adminisztrációs felületéről érheted el. Ingyenesen nyújtunk honlapodhoz látogatottsági statisztikát, a szolgáltatásunkat nem kötelező igénybevenned, de használata számos előnnyel jár, azon túl, hogy tudni fogod hányan látogatják honlapodat a toplistánkban is előrébb kerül honlapod abban az esetben, ha használod e funkciónkat...

Tuti menü