Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen fórum tárhely képes leírás - Tárhely, hosting.tlap.hu
részletek »

Ingyen fórum tárhely - Tárhely, hosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » Ingyen fórum tárhely
Keresés
Találatok száma - 6 db
Activeboard (angol)

Activeboard (angol)

Készíts saját fórumot mindössze 2 perc alatt! A itt regisztrált fórum használata nagyon egyszerű, könnyen testre szabható. Az ActiveBoard egy megbízható, rugalmas, biztonságos és könnyen használható fórum tárhely szolgáltatás.

Boardster (angol)

Boardster (angol)

Készítse el saját fórumát kevesebb, mint egy perc alatt. Rengeteg stílus közül lehet választani. Ezen fellül korlátlan felhasználó regisztrációt és üzenet tárhelyet biztosít a szolgáltatás, továbbá nincsenek zavaró pop-up hirdetések sem.

Forumer (angol)

Forumer (angol)

A Forumer egy kiválló minőségű és teljesen ingyenes phpBB3 fórum tárhelyszolgáltatást nyújt. Ha úgy dönt, hogy ezen az oldalon hozza létre a fórumát, garantáltan megbízható szolgáltatást kap. A Forumer a legnépszerűbb fórumszolgáltatás az interneten. Az adatbázisban jelenleg több, mint 200.000 aktív fórum van regisztrálva.

FreeForums (angol)

FreeForums (angol)

A Freeforumson egy phpBB3 fórumot regisztrálhatunk, melyet használatunk önálló szolgáltatásként, de weblapunkon is. Miért érdemes a Freeforums-t választani? - teljesen ingyenes, - gyorsak és megbízhatóak a szervrek (99,9 % a rendelkezésre állás), - jól optimalizáltak a szerverek, nincsenek kompatibilitási problémák, - biztonságos a tárhely, a fórummotor rendszeresen frissítve van, - rendszeres biztonsági mentések vannak a fórumokról, - 24/7 ügyfélszolgálat van az esetleges hibák esetén.

Lefora (angol)

Lefora (angol)

A Lefora a legjobb és legkönnyebben használható oldal, ha saját fórumot szeretnél létrehozni. Testre szabhatod a fórum kinézetét, rengeteg téma közül lehet választani, továbbá korlátlanul tárolhatsz fájlokat a tárhelyen, így lehetőség van feltölteni videókat és fényképeket is.

Sg fórum

Sg fórum

Az SG Ingyenes Fórum egy flexibilis, könnyen kezelhető fórumrendszer, amellyel színesebbé és látogatottabbá teheti a honlapját. A Fórum tökéletesen testreszabható, az eredeti színbeállításokat és dizájnelemeket átállítva a Fórum megjelenését a holnap kinézetéhez igazíthatja. Ha már unja az elavult, csúnya vendégkönyveket és a használhatatlan freefórumokat, akkor itt a remek alkalom, regisztráljon SG Ingyenes Fórumot most! Jellemzők: - Tökéletesen átszabható megjelenés, - Korlátlan témanyitási lehetőség, - Korlátlan hozzászólási lehetőség, - Korlátlan számú felhasználó regisztrálhat egy fórumba, - Részletesen szabályozható moderátori jogkörökök, - FAQ és online support - és még sok minden más!

Tuti menü