Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen tárhely képeknek képes leírás - Tárhely, hosting.tlap.hu
részletek »

Ingyen tárhely képeknek - Tárhely, hosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » Ingyen tárhely képeknek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Albumom

Albumom

Készíts fényképeket az utazásod során, majd töltsd fel legjobb képeidet és küldd el online albumod címét a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek. Olvashatsz és írhatsz is utazásról. Városok, repülőjegy, szállásfoglalás, buszos és autós tanácsok.

Imagecross (angol)

Imagecross (angol)

Az Imagecross (ic) egy ingyenes képfeltöltő és képmegosztó oldal. Az oldalra nem szükséges regisztrálni, rögtön feltölthetőek a képek. A feltöltési fájlméretkorlát 2,5 Mb. Az oldalon kapott kóddal a képek beilleszthetőek bármilyen weblapra, blogba vagy fórumba.

ImageShack (angol)

ImageShack (angol)

ImageShack tárhelyére nemcsak képet, hanem videót is feltölthetünk. Az oldalon kapott cím segítségével ezután könnyedén megoszthatjuk őket ismerőseinkkel, vagy feltehetjük saját weblapunkra és blogunkra.

Képfeltöltés

Képfeltöltés

Korlátlan ingyen tárhely képeidnek regisztráció nélkül. Fórumba, honlapra, levélhez csatoláshoz ideális, gyors, korlátlan tárhelyet biztosítunk. A feltöltéshez nem szükséges semmilyen regisztráció és technikai ismeret sem!

Képfeltöltés - Ushareimg

Képfeltöltés - Ushareimg

Egyszerű képmegosztó oldal amellyel eltárolhatja családi fotóit vagy a nyaraláson készült képeit és bármikor elérheti azokat akár mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is és nem kell terhelnie mobilkészüléke memóriáját további képekkel. Ha hirdetést ad fel több portálra és nem szeretné csak egyszer feltölteni az eladni kívánt termékről készült képet akkor jó helyen jár, töltse fel hozzánk és egyszerűen linkelje be a képet. A legjobb az egészben, hogy a képfeltöltés és tárolás ingyenes!

Képfeltöltés eu

Képfeltöltés eu

Korlátlan képfeltöltést, tárhelyet és sebességkorlátozás nélküli elérést biztosítunk családi vagy egyéb fotóidnak kompromisszumok nélkül. Bárhol bármikor könnyedén elérheted a fotókat saját regisztrált fiókodon keresztül akár QR-kód vagy egyéni link segítségével is. Regisztráció nélkül is használhatod a szolgáltatásunkat, semmi sem kötelező de bizonyos előnyökhöz jutnak regisztrált felhasználóink mint például akár 35mb-os fájlok feltöltése is engedélyezett. Tégy egy próbát nem fogsz csalódni bennünk!

Képtárhely

Képtárhely

A leggyorsabb, korlátlan, ingyenes tárhely képeidnek. Regisztrációhoz nem kötött. Képek, gifek, animációk minden kategóriában. Töltsd fel te is a képeid, és oszd meg barátaiddal! Képeid gépedről, urlről is egyaránt feltöltheted. Általad feltöltött képeid bármikor megtekintheted, de véletlen képgalériában is nézelődhetsz, amely nyilvános minden látogatónk számára.

MyFotoRoom

MyFotoRoom

A myFotoRoom ingyenes képfeltöltő oldalon könnyen és gyorsan rendezheti képeit, megoszthatja másokkal, bárhonnan megtekintheti mobiltelefonjáról is. A myFotoRoom ingyenes képfeltöltő oldalon néhány kattintással megoszthatja képeit barátaival, családtagjaival, szeretteivel, vagy publikussá teheti őket, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek. A feltöltött képeket könnyen és gyorsan rendezheti tabletjéről, bárhonnan megtekintheti mobiltelefonjáról is. Regisztráljon, töltse fel képeit, és rendezze őket albumokba a myFotoRoom képtár és megosztó segítségével!

Noob

Noob

Képek feltöltése és megosztása könnyen, ingyenesen. Kérjük, amennyiben a feltölteni kívánt kép felnőtt tartalmat ábrázol, ezt a megfelelő jelölőnégyzet aktiválásával jelezd nekünk! Egyszerre maximum feltölthető fájlok száma: 10 db Maximális méretük összesen: 50 MB

Hirdetés
Photomax

Photomax

Több mint egymilliárd, többé már nem nézegetett fénykép rongálódik lassan-lassan a szekrények mélyén, fiókokba zárva, padlásokra rejtve. Ezeket a régi fényképeket örök emlékül készítették, ám idővel mégis megfakulnak. Ma már mód van arra, hogy ezekről a régi fényképekről egy profi digitális laborban digitális másolatot készítsenek, hogy valóban örökre emlékek maradjanak. Az így digitalizált fotók ismét alkalmassá válnak a nézegetésre, sőt a családtagokkal és ismerősökkel való megosztásra. A felhasználóbarát webtárhely segítségével valamennyi digitális fénykép online fotóalbumokba rendezhető, így az élmények és emlékek rendszerezése, megosztása az ismerősökkel sokkal könnyebbé, egyszerűbbé válik. Lehetőség nyílik arra is, hogy emlékbe olyan termékeket készítsünk, amelyek segítségével újra feleleveníthető az együtt töltött percek élménye egy új, izgalmas módon. Ezen túl további különböző kreatív felhasználási módokra is lehetőség nyílik, mint akár a hagyományos fotó naptár, bögre, poló, vagy baseball sapka, vagy az olyan újdonságok, mint a fotós nyalóka, divat táska, vagy a tetszés szerinti fotóval, vagy akár poszter nyomtatása digitális fényképekről. A felhasználóbarát webtárhely segítségével valamennyi digitális fénykép online fotóalbumokba rendezhető, így az élmények és emlékek rendszerezése, megosztása az ismerősökkel sokkal könnyebbé, egyszerűbbé válik...

Tinypic (angol)

Tinypic (angol)

Tinypic egy fotó és videomegosztó szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy könnyen feltölts és megossz képeket vagy videókat blogokon, weblapokon vagy fórumokon. A használatához nem szükséges regisztráció sem. Töltse fel a képeket és videókat még ma!

Tuti menü