Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tárhely, hosting linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Tárhely, hosting képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 182 db
000 Webhost

000 Webhost

A 000webhost 1500 Mb webtárhelyet és 100 Gb adatforgalmat nyújt ingyenesen a felhasználói számára. Az ingyenes tárhelyekhez egy Cpanelhez hasonló kezelőfelületet adnak, mely a valódi Cpanel legtöbb szolgáltatását magában foglalja. Szervereik elég gyorsak és megbízhatóak, viszont az ingyenes tárhelyen egyes szolgáltatásokat (pl. chat) tiltanak, ezért nem árt utánanézni a szabályzatban, hogy az általunk feltöltött tartalom engedélyezett-e. A tárhely teljesen reklámmentes.

1host

1host

Az 1host webtárhely szolgáltatásait egyedülálló módon nem egy, hanem kettő évre lehet megrendelni. A tárhelyszolgáltatások mindegyikében szerepel a PHP és MySQL használati lehetőség, továbbá napi rendszerességű adatmentés van a szervereken. Ha valaki csak megjelenni szeretne az interneten, lehetősége van megjelenési csomagot is választani, melyhez nem kell programozóról vagy grafikusról gondoskodnia, mert azt mi biztosítsuk. A további részleteket és a tárhelycsomagokat a honlapunkon találhatja meg.

3 in 1 hosting

3 in 1 hosting

A 3 in 1 hostingnál rengeteg tárhelycsomag közül lehet választani, így mind a személyes, mind a kisvállalati, mind pedig a nagyvállalati honlapokhoz nyújtanak csomagokat. Mindezt korrekt áron nyújtsák! A legfontosabb szolgáltatások: - domain regisztráció, - cpanel tárhely hazai és külföldi szervereken, - interworx tárhely hazai és külföldi szervereken, - viszonteladói interworx tárhely, - email tárhely.

3iX

3iX

A 3iX egy megbízható és olcsó tárhelyszolgáltató. A szervereik a legújabb szoftvereket használják, melyek nagy sebességgel csatlakoznak az USA-beli adatközponthoz. A szolgáltatás ára pedig mindössze 1 dollár havonta, melyért 40 Gb-os webtárhelyet és 100 Gb havi adatforgalmat adnak. A tárhely szolgáltatásaiból: Könnyen használható vezérlőpult, vírus kereső, SPAM szűrő, 50 ingyenes websablon, Fantastico! script telepítú 30 ingyenes alkalmazással, WebMail, korlátlan FTP, korlátlan aldomain, napi mentések, Awstats statisztika, PHP, CGI, MySQL és még sok más...

990

990

Célunk, hogy a lehető legkedvezőbb árú, minőségi tárhelyszolgáltást nyújtsuk. Az általunk kifejlesztett tárhelyszolgáltatás elsősorban a kis- és középvállalkozásokat, valamint az egyéni ügyfeleket célozza meg úgy, hogy magas fokú stabilitás és biztonság jellemzi. Mivel minden munkafolyamatot automatizálunk, és nem alkalmazunk felesleges adminisztrációt, ezért nagyon alacsony áron tudunk professzionális tárhelyet biztosítani. Nincsenek rejtett költségek, csak alacsony árak. Weblapja az egész világról mindig villámgyorsan elérhető, köszönhetően a nagy sávszélleségű kapcsolatnak, mellyel szervereink rendelkeznek. Adatait biztonságban tudhatja, mert szervereinket biztonsági szolgálat által őrzött, klimatizált szerverteremben helyeztük el. A nap 24 órájában felügyelik rendszergazdáink a gépeket. A folyamatos áramellátásról szünetmentes áramforrás gondoskodik. Naponta biztonsági mentést készítünk minden adatról. A szolgáltatás kifejlesztésekor az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy minél könnyebben használhassa és adminisztrálhassa tárhelyet. Könnyen átlátható és logikus felépítésú adminisztrációs felületet biztosítunk minden ügyfelünkek...

A webhosting történelme

A webhosting történelme

Napjainkban bárki létrehozhat egy weboldalt programozói tudás és jelentősebb pénzösszeg nélkül is. A tárhelyek adminisztrációs felülete felhasználóbarát, pár kattintással könnyedén telepiteni lehet egy tartalom kezelő rendszert, amelyet szintén nem nehéz kezelni. De nem volt ez mindig igy. Az internet valamikor csak a kutató intézetekben és egyetemeken volt elérhető, komoly összegekbe került a csatlakozás, és komoly szaktudást is igényelt annk kezelése. Hogy hogyan felylődött az internet, és a tárhely szolgáltatás a mai szintre? Erről szól a cikk!

A Webtárhely

A Webtárhely

SSD tárhelyeink mindegyike ingyenes HTTPS SSL eléréssel rendelkezik. Manapság már elvárás, hogy látogatói biztonságos felületen böngészhessen. Tárhelyeink mindegyike tartalmazza: korlátlan számú hozzáadott domain, FTP fiók, Email fiók, MySQL adatbázis. Mindegyik csomagunk tartalmmazza a cPanel adminisztrációs felületet, ahol könnyedén, klikkelgetve állíthatsz be mindent, ami a tárhelyeddel kapcsolatos. Ne várd meg a support reakcióidejét. Kedvezményes domain regisztrálási lehetőséget biztosítunk minden tárhely csomagunkhoz. Tárhely már 490 Ft-tól.

A webtárhely fogalma

A webtárhely fogalma

A webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webszerver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. Minden felhasználó egy, a rendszer által dedikált tárhelyet foglal el, aminek nyilvános tartalma egyedi domain néven érhető el. Kisebb forgalmú weboldalt költséghatékonyan lehet bérelt webtárhelyen üzemeltetni. A webtárhely szolgáltatásnak általában tartalmaznia kell egy adminisztrációs felületet a nagyszámú felhasználó hatékony kezeléséhez. A webtárhely szolgáltatáshoz gyakran további szolgáltatások is járnak: e-mail postafiók szolgáltatás POP3 és IMAP, a kimenő levelezés biztosításához SMTP szerver, a domainnevek kiszolgálásához és kezeléséhez DNS adminisztráció szolgáltatás. Különleges esetekben a webtárhely szolgáltatást virtualizált szerveren VPS vagy dedikált szerveren biztosítja a szolgáltató. A webtárhely szolgáltatás tipikusan web alapú adminisztrációs felületet biztosít a felhasználók számára. A legtöbb nagy tárhely szolgáltató saját fejlesztésű admininisztrációs rendszert használ. A webtárhely szolgáltatók rendszerint az egyes szolgáltatásokat fizikailag elkülönített kiszolgáló rendszereken oldják meg, az ügyfélkiszolgáló, az adminisztrációs rendszer, a levelező kiszolgáló, az adatbázis szerver, a webszerver fizikailag elkülönített kiszolgálókon működik...

A-soft Média

A-soft Média

Webhostinggal és webfejlesztéssel foglalkozó magánvállalkozás weblapja, mely bemutatja a szolgáltatásokat, referenciákat, elérhetőségi adatokat valamint fontosabb híreket közöl a látogatónak. Oldalunkon megtalálhatók a legfrissebb akciók, az egyedi webfejlesztéssel kapcsolatos bővebb információk és technológiai megoldások, valamint az üzemeltetéshez elengedhetetlen technikai háttér bemutatása és hosting csomagjaink részletes ismertetője. Székhely: Tolna. Webhosting ismertetése: - 100 MBit-es korlátlan hálózati kapcsolat (BIX) - 99.7%-os rendelkezésre állási idő - SPAM és vírus védelem az email szolgáltatáshoz - Vírusvédelem az FTP-n keresztül fertőző vírusok ellen - Időzített parancsfuttatás (CRON) - Két típusú, magyar nyelvű webmail szolgáltatások (RoundCube, SquirrelMail) - 100 Mb tárterület minden e-mail címhez - POP3 és IMAP hozzáférés - Saját hibaoldalak, SSL támogatás - PHP futtatas - MySQL adatbázis - PostgreSQL adatbázis - Jelszóval védett könyvtárak (htaccess) - Automatikus e-mail válasz lehetőség (vakáció modul) - 7 napos mentés...

Hirdetés
AB Plusz

AB Plusz

Olcsó tárhely csomagjainkat a legnagyobb körültekintés mellett állítottuk össze, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást nyújthassuk Önnek, és mindezt kedvező árakon, pénzvisszafizetési garancia mellett! Tekintse meg olcsó webtárhely csomagokhoz tartozó szolgáltatások részletes leírását. Mi Önre bizzuk a döntést, hogy miből mennyit szeretne, ezért minden tárhely csomagunkhoz korlátlan emailfiókot, korlátlan ftp felhasználót, korlátlan MySQL adatbázist adunk, ezért Önnek csak a webtárhely méretét kell kiválasztania. Szolgáltatásunk keretén belül egy tárhely tartalmazhat több domaint is, így a nálunk megrendelt olcsó webtárhely csomagot megoszthatja akár több domain között. Amennyiben már van regisztrált domainje, regisztrálja át hozzánk tárhely megrendelése mellé és spóroljon pénzt vele.

Abrom

Abrom

Annak bizonyítására, hogy mi nem árulunk zsákbamacskát, rendelje meg az önnek megfelelő méretű tárhelycsomagot, melyet 10 napig kockázat nélkül tesztelhet és ezalatt eldöntheti, hogy elvárásainak megfelel-e szolgáltatásunk minősége.

Activeboard (angol)

Activeboard (angol)

Készíts saját fórumot mindössze 2 perc alatt! A itt regisztrált fórum használata nagyon egyszerű, könnyen testre szabható. Az ActiveBoard egy megbízható, rugalmas, biztonságos és könnyen használható fórum tárhely szolgáltatás.

Albumom

Albumom

Készíts fényképeket az utazásod során, majd töltsd fel legjobb képeidet és küldd el online albumod címét a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek. Olvashatsz és írhatsz is utazásról. Városok, repülőjegy, szállásfoglalás, buszos és autós tanácsok.

All Web Co

All Web Co

Villámgyors, megbízható szerverek, 24/7 órás technikai támogatás és minőségi szolgáltatás hihetetlen áron. Egyszerű és megfizethető: A webhoszting csomagok révén teljes mértékig jelen lehet az interneten, létrehozhat egy igényes üzleti weblapot. A szolgáltatást könnyű beállítani, ráadásként minden csomag ingyenes websablonokat is tartalmaz. A legnagyobb csomag 3 Gb webtárhelyet és 500 Gb havi adatforgalmat tartalmaz, továbbá benne van a PHP és MySQL használati lehetőség is.

Atw

Atw

Az Atw szolgáltatásai: 500 MB felhasználható tárhely, PHP és MySQL használat, PHP mail() függvény használata, POP3/IMAP e-mail fiók (SSL), egyéni META tagok, vírus és spam szűrés, gigabites kapcsolat, intelligens adminisztrációs felület, részletes statisztikák, nincs fájlméretkorlát, 24 órás felügyelet és 99,9%-os rendelkezésre állás.

Big Host

Big Host

Nagy tárhelyek, és akciós domainek rendelése kedvező áron. Gyors ügyintézés, online rendelés. Minden új tárhelyhez ingyenes domain regisztráció. A tárhelycsomagok kezelőfelülete Interworx. A szerverek az Invitel Kozma utcai szervertermében találhatóak professzionális körülmények között!

Big1

Big1

Szolgáltatásainkat olyan kisvállalkozások és magánszemélyek részére ajánljuk, akiknek domainre vagy webtárhelyre van szüksége. Válaszd a Big1-et, ahol megtalálod a számodra megfelelő tárhelyet. Folyamatosan felügyelt szerverparkunk biztosítja Ügyfeleinknek a legjobb minőségű szolgáltatást és a legkedvezőbb árakat.

Tuti menü