Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi fizetős tárhely képes leírás - Tárhely, hosting.tlap.hu
részletek »

Külföldi fizetős tárhely - Tárhely, hosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » Külföldi fizetős tárhely
Keresés
Találatok száma - 17 db
3iX

3iX

A 3iX egy megbízható és olcsó tárhelyszolgáltató. A szervereik a legújabb szoftvereket használják, melyek nagy sebességgel csatlakoznak az USA-beli adatközponthoz. A szolgáltatás ára pedig mindössze 1 dollár havonta, melyért 40 Gb-os webtárhelyet és 100 Gb havi adatforgalmat adnak. A tárhely szolgáltatásaiból: Könnyen használható vezérlőpult, vírus kereső, SPAM szűrő, 50 ingyenes websablon, Fantastico! script telepítú 30 ingyenes alkalmazással, WebMail, korlátlan FTP, korlátlan aldomain, napi mentések, Awstats statisztika, PHP, CGI, MySQL és még sok más...

All Web Co

All Web Co

Villámgyors, megbízható szerverek, 24/7 órás technikai támogatás és minőségi szolgáltatás hihetetlen áron. Egyszerű és megfizethető: A webhoszting csomagok révén teljes mértékig jelen lehet az interneten, létrehozhat egy igényes üzleti weblapot. A szolgáltatást könnyű beállítani, ráadásként minden csomag ingyenes websablonokat is tartalmaz. A legnagyobb csomag 3 Gb webtárhelyet és 500 Gb havi adatforgalmat tartalmaz, továbbá benne van a PHP és MySQL használati lehetőség is.

Blue Host

Blue Host

Ez a webtárhely az összes keresett szolgáltatást tartalmazza megfizethető áron: - korlátlan webtárhely, - korlátlan adatforgalom, - korlátlan domain és aldomain, - 2500 email fiók, - PHP, MySQL, CGI, Perl futtatási lehetőség, - 24/7 órás technikai támogatás és pénz visszafizetési garancia.

Digit Webhost

Digit Webhost

Minden csomag tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat: - Erőteljes 8 processzoros Xeon szerverek, - CPanel adminisztrációs felület, benne minden szolgáltatással, - Fantastico Script telepítő, - 100 ingyenes CGI és PHP script, - ingyenes napi biztonsági mentés.

Fasthots

Fasthots

A Fasthost web hosting cég egy teljes körű webtárhely szolgáltatást kínál. A szolgáltatások között megtalálható a domain név regisztráció, az email tárhely és a viszonteladói webtárhely is. A szolgáltatás keretén belül több csomag között is választhatunk, melyek közül a legnagyobb csomag korlátlan webtárhelyet és adatforgalmat, továbbá PHP és MySQL futtatási lehetőséget is tartalmaz.

GoDaddy

GoDaddy

A GoDaddy honlapján keresztül rendkívül olcsón lehet domaint vásárolni, az info domainek mindössze évi 0,89 dollárba kerülnek. Ez mellet teljeskörű webtárhely szolgáltatást is nyújt. Három csomag közül lehet választani: a legkisebb 10 Gb webtárhelye és 300 Mb adatforgalmat, a középső 150 Gb webtárelyet és 1500 Gb adatforgalmat, a legnagyobb pedig korlátlan webtárhelyet és adatforgalmat tartalmaz. Minden csomaghoz 24/7 órás technikai támogatás, megbízható szerverek, PHP és MySQL futtatási lehetőség tartozik.

Host My Site

Host My Site

A Host My Site igazodik a folyamatosan változó igényekhez. Több megoldást is kínál az ügyfeleinek, mindig szem előtt tartva a biztonságot és megbízhatóságot. A szolgáltatások révén csökkentheti a szerverekre fordítandó költségeket, javíthat a teljesítményen és gyors hozzáférést biztosíthat ügyfeleinek, így teljes mértékig az üzletre koncentrálhat.

Hostgator

Hostgator

HostGator egyike a világ első 10 legnagyobb web hosting cégének több mint 2.500.000 ügyféllel. Több, mint 300 alkalmazott gondoskodik arról, hogy ön kiváló szolgáltatást kapjon. Ez a webtárhely tökéletes választás mind a személyes, mind az üzleti honlapokhoz. Minden webtárhely szolgáltatásra 45 napos pénz-visszafizetési garanciát és 99,9 %-kos rendelkezésre állást vállalnak. A szolgáltatás keretein belül a normál webtárhelyen kívül viszonteladói tárhelyet és dedikált webtárhelyeket is értékesítenek.

HostNine

HostNine

A HostNine folyamatosan a megrendelők szolgálatában áll, ezért az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató az iparágban. A szolgáltató prémium webtárhelyet, viszonteladói webtárhelyet, dedikált szerver megoldásokat 99,9 % rendelkezésre állást és 24/7 órás technikai felügyeletet nyújt. A szolgáltatás minőségére 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalnak, így nincs mit veszíteni a megrendelésével.

Hirdetés
Innoweb (Románia)

Innoweb (Románia)

Cégünk teljes körű webes illetve egyéb szoftver megoldásokat nyújt. Tevékenységi körünkbe tartozik az ingyenes tanácsadás, professzionális tárhely bérlés honlapok számára (tárhely csomagjainkhoz bizonyos óraszámú ingyenes technikai és marketing tanácsadás, fejlesztés, karbantartás is jár), országos és nemzetközi domain regisztráció, honlap fejlesztés, webáruház fejlesztés, lógó és arculattervezés, különböző design munkák, keresőoptimalizálás, mobil eszközökre való fejlesztés, karbantartás, stb. Több, mint 4 éve vagyunk a piacon. Több, mint 70 elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mellett. Több, mint 80 honlapot és alkalmazást fejlesztettünk, karbantartunk, tárolunk.

Justhost

Justhost

A szolgáltató elkötelezett arra, hogy a legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtsa az ügyfeleinek. Ezért a szervereik gyorsak és megbízhatóak, 24/7 órás technikai támogatást nyújtanak, mind ezt megfizethető áron. Szoláltatások: - korlátlan webtárhely, - korlátlan adatforgalom, - korlátlan domain használat, - korlátlan E-mail cím, - korlátlan MySQL adatbázis, - pénz-visszafizetési garancia.

Külföldi tárhely

Külföldi tárhely

Külföldi tárhelyszolgáltatók gyűjteménye. A webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webszerver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. Minden felhasználó egy, a rendszer által dedikált tárhelyet foglal el, aminek nyilvános tartalma egyedi domain néven érhető el.

Laughing Squid

Laughing Squid

Az 1998-ban alakult a Laughing Squid webtárhely, mely megbízható tárhelyszolgáltatást nyújt a világ minden tájára. A szolgáltató nagy hangsúlyt fektet az ügyfélszolgálatra, a megbízhatóságra, a biztonságra és rengeteg szolgáltatást kínál megfizethető áron.

Mediatemple

Mediatemple

A Media Temple számtalan honlap házigazdája. A már évek óta alkalmazott komplex technológia garantálja, hogy ez a szolgáltatás egyaránt jó választás a személyes és üzleti weblapokhoz is. A szolgáltatást úgy tervezték, hogy az nagy sebességű és megfizethető árú legyen. A honlapon több csomag közül is lehet választani, a legnagyobb 300 Gb webtárhelyet és 3 Tb adatforgalmat nyújt.

Midphase

Midphase

A Midphase webtárhely, VPS tárhely, viszonteladói tárhely és dedikált szervercsomagokat értékesít. A legnagyobb csomagjukban korlátlan tárhely és havi adatforgalom található, valamint korlátlan E-mail cím, PHP és MySQL használat.

Siteground

Siteground

A Siteground szolgáltatása a személyes és kisvállalati weblapokhoz is egyaránt jó választás. A szolgáltatás magas színvonalú, mely magában foglalja a gyors és megbízható szervereket, a szakmailag felkészült és barátságos személyzetet, rengeteg ingyenes eszközt, és egy funkciókban gazdag tárhely csomagot. A kezelőfelülete Cpanel, ez volt a legjobb hosting cég 2007 és 2008-ban.

Webhostingpad

Webhostingpad

A Webhostingpad minőségi és megfizethető megosztott tárhely-és web design szolgáltatásokat nyújt. 0-24 órás technikai támogatást nyújtanak a hét minden napján, így ön biztos elégedett lesz a szolgáltatással. A tárhely mérete, a havi adatforgalom és a domainek száma sincs korlátozva.

Tuti menü