Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi ingyen tárhely képes leírás - Tárhely, hosting.tlap.hu
részletek »

Külföldi ingyen tárhely - Tárhely, hosting.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarhely.tlap.hu » Külföldi ingyen tárhely
Keresés
Találatok száma - 6 db
000 Webhost

000 Webhost

A 000webhost 1500 Mb webtárhelyet és 100 Gb adatforgalmat nyújt ingyenesen a felhasználói számára. Az ingyenes tárhelyekhez egy Cpanelhez hasonló kezelőfelületet adnak, mely a valódi Cpanel legtöbb szolgáltatását magában foglalja. Szervereik elég gyorsak és megbízhatóak, viszont az ingyenes tárhelyen egyes szolgáltatásokat (pl. chat) tiltanak, ezért nem árt utánanézni a szabályzatban, hogy az általunk feltöltött tartalom engedélyezett-e. A tárhely teljesen reklámmentes.

Bytehost

Bytehost

A ByetHost az egyik legnagyobb külföldi kluszteres tárhelyszolgáltató, melynek szerverei számtalan hazai weblapot is kiszolgálnak. A szolgáltatás megbízható és gyors, mivel a szervereik háromszor nagyobb sebességgel kapcsolódnak a világhálóhoz, mint a hazai tárhelyszolgáltatóké. A tárhely mérete 5500 Mb , míg a havi adatforgalom 200 Gb. Az adminisztrációs panele a sokak körében népszerű VistaPanel. Ezen fellül a tárhely teljesen reklámmentes, bár van rajta némi korlátozás (pl. az ide feltöltött képeket nem tudjuk belinkelni más weblapokra, fórumokra).

Hosting Area

Hosting Area

A Hosting Area 1500 Mb tárhelyet, 3 Mysql adatbázist, ingyenes aldomaint, korlátlan számú feltölthető állományt és korlátlan adatforgalmat nyújt. A szerver jól elboldogul a legtöbb php scriptel. Ez a hosting teljesen mentes a reklámoktól, továbbá nincs semmilyen extra kívánság sincs a tárhelyért cserében. Ezt a szolgáltatást elsősorban személyes (bemutatkozó) oldalakhoz és kisebb cégek weblapjaihoz ajánlom. Egyedüli hátránya, hogy a feltölthető fájlok maximális mérete 10 Mb lehet, ezért pl. szoftver-letöltő oldalakhoz nem használható.

JLK Hosting

JLK Hosting

A JLK Hosting a fizetős tárhelyeknél népszerű Cpanel kezelőfelületet nyújtja. Az ingyenes tárhelyrészben 200 Mb webtárhelyet és 4000 Mb adatforgalmat kapunk. Ez elegendő egy kezdő weblap vagy fórum számára. A tárhely teljesen reklámmentes!

Run hosting

Run hosting

Bár csak csekély méretű tárhelyet biztosítanak (150 Mb webtárhely, 4 Gb havi adatforgalom), de ez elegendő egy kezdő weblap (vagy céges oldal) számára. A szolgáltatás előnye a nagy sebesség és rendelkezésre állás. A tárhely saját domainnel is használható, és mivel 99.9 százalék feletti a rendelkezésre állása és teljesen reklámmentes, céges honlapokhoz is jól használható.

X10 hosting

X10 hosting

Az X10 hosting egyedülálló módon korlátlan webtárhelyet és adatforgalmat nyújt ingyenesen, melyhez a fizetős tárhelyek többségénél megszokott Cpanel kezelőfelület tartozik. A tárhely teljesen reklámmentes, a szerverek USA-ban találhatóak, a rendelkezésre állása magas, az oldalak betöltődési sebessége is jó. Saját domain név alatt is használható a szolgáltatás (2 hozzáadott és 1 parkoló domain engedélyezett), továbbá 2 aldomaint nyithatunk. Ha nem rendelkezünk saját domain névvel, ingyenes aldomaint kapunk. PHP és MySQL futtatási lehetőség is van, 2 adatbázis hozható létre. E-mail szolgáltatást is nyújtanak a Cpanelen keresztül, 3 email címet nyithatunk rajta.

Tuti menü